رنو پاریس مفهومی [ویدئو]
فرانکفورت 2013: رنو در نمایشگاه امسال از ششمین مفهومی مدرنش رونمایی کرد؛ نام این خودرو Initiale Paris است . . .
پاریس مفهومی که در کلاس ون های فول سایز طراحی شده، یک مدل تولیدی نیست بلکه پیش نمایشی است از نسل پنجم رنو Espace که احتمالا در سال 2014 میلادی معرفی میشود. پاریس رینگ های بزرگ 22 اینچی دارد، با طول 4.85 متری هم یک فضای عالی در اختیار 4 سرنشینش قرار می دهد هرچند که به گفته رنو نسخه نهایی Espace هفت نفره خواهد بود.
این خودرو با وجود آنکه هم سایز مدل های کنونی Grand Espace بوده اما حدود 250 کیلوگرم سبکتر از آن است. چراغ های جلویی پاریس مفهومی تماما LED بوده و در کنار چراغ های مخصوص روز و همچنین چراغ های عقبی آن که متناسب با خطوط افقی و عمودی خودرو طراحی شده، چهره مدرنی را بوجود آورده اند.
با رفتن به درون کابین پاریس که درب هایش برخلاف جهت یکدیگر باز می شوند، می توان دید که از یک نورپردازی آبی رنگ استفاده شده، سیستم صوتی آن هم BOSE با 32 اسپیکر و 2 ساب ووفر است. طراحان برای تریم داخلی نیز از ترکیب روکش های آلومینیومی و چوبی بهره گرفته اند.
پیشرانه پاریس مفهومی یک موتور توربو دیزلی dCi 130 بوده که با حجم 1.6 لیتر حدود 130 اسب بخار قدرت و 400 نیوتن متر گشتاور دارد. به اعتقاد رنو این پیشرانه از نمونه های مشابه اش حدود 25% اقتصادی و بهینه تر بوده و میزان تولید CO2 آن هم 40 گرم کمتر است. وظیفه انتقال قدرت موتور را یک گیربکس شش سرعته دوکلاچه EDC اتومات برعهده دارد.
منبع:پدال
نمایش هیبریدی لوکس بنز
مرسدس بنز سدان فول سایز و مجلل خود، S500 پلاگین هیبریدی را به نمایشگاه فرانکفورت آورده است. ایده ساخت چنین خودرویی برای اولین بار در سال 2009 کلید خورده بود. خودرویی که در عین لوکس و مجلل بودن، بتواند الگویی برای سایر سدانهای لوکس در بخش مصرف سوخت و آلودگی هوا باشد.
همان گونه که پیش از این در معرفی رسمی S500 Plug-In Hybrid نوشتیم، مرسدس بنز، بر روی این خودرو دو پیشرانه بنزینی و الکتریکی قرار داده است که پیشرانه بنزینی آن قادر به تولید نیروی 328 اسب بخاری و 354 پوند فوت گشتاوراست و پیشرانه الکتریکی آن نیز توانایی تولید قدرت 107 اسب بخاری و 250 فوت پوند گشتاور است که در مجموع قدرت 435 اسب بخاری را در اختیار راننده قرار میدهد.
مصرف سوخت این ماشین تنها 3 لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده و این همان معیار و الگویی است که مرسدس بنز به دنبال آن بود. این سدان لوکس 0 تا 100 را در عرض 5.4 ثانیه پر میکند و تا حداکثر 250 کیلومتر بر ساعت سرعت میگیرد؛ و همچنین باتری های لیتیوم-یون 6.1 کیلو وات ساعت آن را قادر می سازند تا تنها در حالت الکتریکی قادر به پیمودن یک مسافت 30 کیلومتری باشد. شارژ خودرو از طریق یک پریز نصب شده در زیر چراغ عقب صورت می گیرد. انرژی احیا شده از ترمز ها تیز باعث شارژ باتری در حین حرکت می شوند.
S500 هیبریدی از طیف وسیعی امکانات لوکسی بهره میبرد که سان روف پانارومیک، ماساژور هر چهار صندلی، سیستم صوتی برمستر و دو مانیتور 12.3 اینچی در داشبورد از جمله آنهاست. اما از همه? اینها که بگذریم این خودرو در مدلهای پایه برچسب قیمت 96,825 دلاری و در مدل S63 AMG نیز قیمت 140,425 دلاری خورده است.
منبع:پدال
رادیکال RXC ؛ لمانز سواری در خیابان
فرانکفورت 2013: بزودی باید به دیدن چنین خودرویی در خیابان ها عادت کنیم! چون کمپانی انگلیسی رادیکال به هیچ وجه از تصمیمش برای عرضه نسخه خیابانی RXC کوتاه نمی آید . . .
به لطف اسپویلر بزرگ جلو و همچنین باله عریض عقب که قابل تنظیم بوده و مطابق خودروهای GT3 مسابقه ای ساخته شده، نیروی عمودی وارد بر RXC حداکثر معادل 900 کیلوگرم است تا راننده این خودروی دو نفره بدون هیچگونه نگرانی، مانورهای ناگهانی را در هر سرعتی تجربه کند.
RXC درب های گالوینگی داشته و بدنه آن هم اکثرا با قطعات کربنی و کامپوزیتی شکل گرفته؛ شاسی این خودرو مطابق استانداردهای FIA ساخته شده و استفاده از رول کیج های فولادی هم برای ایمنی هرچه بیشتر سرنشینان بوده است.
پیشرانه RXC همان موتور Duratec 37 Ti-VCT فورد است که قبلا بر روی موستانگ های V6 بکار رفته؛ این پیشرانه 3.7 لیتری با سیستم کامپیوتری Radical/AER Life می تواند از استاندارد آلایندگی یورو 5 براحتی عبور کند.
البته رادیکال پیشرانه سری RP-V8 خود را هم برای مشتریانی که می خواهند از RXC تنها در پیست ها استفاده کنند نیز مهیا کرده که با حجم 3.0 لیتر بیش از 480 اسب بخار قدرت دارند. گیربکس هفت سرعته ترتیبی RXC نیز که شیفترهای فرمان دارد با همکاری زیرمجموعه RPE ساخته شده است.
سایر مشخصات رادیکال RXC عبارتند از:
- 4300 میلیمتر طول.
- 1960 میلیمتر عرض.
- 1127 میلیمتر ارتفاع.
- قدرت 380 اسب بخار در دور 6750.
- گشتاور 434 نیوتن متر در دور 4250.
- شتاب 2.8 ثانیه.
- حداکثر سرعت 280 کیلومتر برساعت.
- تعلیق چهار حالته بصورت سفارشی.
- رینگ های 17 اینچی.
- تایرهای خیابانی دانلوپ با سایز 235/620 در جلو و 290/645 در عقب.
- تایرهای مسابقه ای SP Sport دانلوپ با سایز 215/45 در جلو و 255/40 در عقب.
- دیسک های ترمز 330 میلیمتری در جلو و 310 میلیمتری در عقب با کالیپرهای 6پیستونه.
- دیسک های ترمز کربن/سرامیکی سفارشی.
- باک بنزینی 100 لیتری آلومینیومی.
- فرمان مسابقه ای قابل تنظیم در دو جهت.
- آینه بغل های برقی با سیستم گرمایشی.
- داشبورد AiM MXL2 LCD که برای نخستین بار رادیکال از آن استفاده کرده.
- صندلی های اسپرت Corbeau با کمربندهای 6 نقطه ای مطابق استاندارد FIA.
منبع:پدال
!!!دوستان سایت پرشین هیت در ازای ثبت نام شما به عنوان هدیه به شما 5 هزار تومان میدهد!!!
و در ازای بازدید از سایت یا وبلاگ شما بالاترین پورسانت را خواهد داد!!!
برای ثبت نام از لینک زیر استفاده فرمایید!!
http://persianhit.ir/?section=user&action=register&t=pub&fer=26871
در پی موفقیت و استقبال از خودروهای کمپانی کیاموتورز در ایران، به تازگی شاهد ورود یکی دیگر از خودروهای موفق کیا به نام “پیکانتو” و فروش آن توسط شرکت اطلس خودرو در بازار ایران هستیم.
نمایندگی رسمی فروش محصولات این کمپانی در ایران، شرایط ویژه ای را از اول شهریور ماه امسال برای خریداران این خودرو در نظر گرفته است.
در این طرح تخفیف ویژه ای برای خرید نقدی این خودرو در نظر گرفته شده و شرایط اقساطی طرح نیز شامل اقساط 6، 12، 18، 24 و 30 ماهه است که اقساط 6 ماهه بدون کارمزد و اقساط 12 الی 30 ماهه با احتساب سه ماه تنفس برای شروع اقساط پس از دریافت خودرو هستند.
رییس انجمن حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان با انتقاد از ورود خودروهای چینی به ناوگان تاکسیرانی کشور اظهار داشت: تا زمانی که خودروهای با کیفیت تری برای مسافران وسائل حمل و نقل عمومی وجود دارد نباید خودروهای بیکیفیت چینی را وارد ناوگان تاکسیرانی کشور کرد.
جعفری در گفتوگو با ایلنا با بیان اینکه در تاکسیرانی باید خودروهایی در اختیار رانندگان و مسافران قرار داده شود که آسایش آنها را فراهم کند، افزود: وقتی در خودروهای تولید داخل نیز گزینههای بهتری برای تاکسیهای درون و برون شهری وجود دارد ورود این خودروها به ناوگان تاکسیرانی جای بسی انتقاد دارد.
رییس انجمن حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان تصریح کرد: حتی اگر قرار است تاکسیهای کشور وارداتی باشند، بهتر است خودروهای با کیفیت بالای وارداتی در این امر بکار گرفته شود تا هم آسایش مسافران تامین و هم راحتی را برای تاکسی داران فراهم کند.
به گزارش ایلنا، طی هفته گذشته خبر ورود 10 هزار خودرو چینیام. وی. ام530 (MVM530) به ناوگان تاکسیرانی منتشر شد
براساس این گزارش، در حالی سفارش 10 هزار دستگاه از این خودرو 40 میلیونی از سوی سازمان توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی صورت میگیرد که MVM530 بر اساس آخرین ارزشیابی کیفی (تیرماه) شرکت ISQI از جمله قعرنشینان خودروهای تولید داخلی از لحاظ عملکرد کیفی بشمار میآید!
منبع:دنیای خودرو
دوشنبه 17 شهریور ساعت 22 و 49 دقیقه کیلومتر 28 آزاد راه قم به تهران اتوبوسی که از مسیر کاشان به تهران در حال تردد بود، با انحراف از جاده و ردشدن از گاردریل وسط بزرگراه به سمت مخالف منحرف شد و با یکدستگاه اتوبوس دیگر که از تهران راهی اردکان یزد بود، برخورد کرد. به دنبال این سانحه که منجر به درگذشت 44 نفر از هموطنانمان شد، موارد متعددی به عنوان عوامل اصلی بروز این حادثه دردناک مطرح شده است.
سردار مهماندار، رئیس پلیس راه کشور در همین ارتباط در گفتوگو با فارس «نقص ایمنی در سیستم برق اتوبوس اسکانیا» را عامل آتش گرفتن اتوبوس ها ذکر کرد و گفت :«50 درصد تقصیر این حادثه سهم نقص لاستیک ها و 50 درصد سهم شرکت تولیدکننده اسکانیا (عقاب افشان) است.» رئیس پلیس راه گفته است که درهای اتوبوس ها قفل شده بود و خیلی ها فرصت فرار پیدا نکردند.
شرکت عقاب نشان، که نمایندگی انحصاری اتوبوس اسکانیا است، بدنه این اتوبوس ها را در کارخانه ای در استان سمنان می سازد و پس از مونتاژ کامل اتوبوس ها را می فروشد.
از سوی دیگر، دادستانی کل کشور هم از انتخاب سه قاضی برای رسیدگی به پرونده تصادف خبر داده است. حسن روحانی، رئیس دولت یازدهم نیز ضمن تسلیت به خانواده های داغدار وزیر بهداشت و درمان را مامور رسیدگی به درمان آسیب دیدگان، و وزیر راه و شهرسازی و وزیر کشور را مامور بررسی دقیق عوامل حادثه و اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از تکرار اینگونه وقایع کرده است.
* لاستیک های چینی هم مقصرند
بهگفته مدیرعامل شرکت تولیدکننده اتوبوسهای اسکانیا – که از اتوبوسهای تولیدی آن در این چند روزه بهعنوان مقصر اصلی نام برده شده است- اتوبوس حادثهدیده، 3سال عمر داشته است. درحالیکه لاستیک اصلی این خودرو بعد از 2سال تعویض شده و لاستیک غیراصلی جایگزین شده است.
رئیس اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافری کشور هم در این زمینه به فارس گفت:«دولت قبلی به وعده خود برای ارائه لاستیک عمل نکرد. ترکیدن لاستیک موجب بروز حادثه آزادراه تهران- قم شد اما شرکت تعلیق شد؛ مگر ما لاستیک چینی وارد کردهایم که حالا مقصریم؟ همه میدانند لاستیکهای چینی را چه کسانی وارد میکنند.» احمدرضا عامری افزود: «دولت قبلی، از آذر89 که قانون هدفمندی یارانهها را اجرا کرد از رانندهها خواست با دولت همکاری قوی داشته باشند و دولت هم بابت این همکاری لاستیک و روغن با قیمت مناسب دراختیار آنها قرار میدهد، اما متأسفانه هیچ لاستیک و روغنی از زمان اجرای قانون هدفمندی یارانهها به رانندههای حملونقل عمومی برونشهری اختصاص نیافت. »
* بی توجهی راننده به هشدار مرکز خدمات اسکانیا
در این خصوص عبدالله اکبریراد مدیرعامل شرکت تولیدکننده اتوبوسهای اسکانیا، به فارس گفت: راننده این اتوبوس قبل از حادثه، در مرکز خدمات شرکت حضور داشته و کارشناسان این شرکت هشدار داده بودند که لاستیکهای اتوبوس دارای مشکل است و نباید با آن تردد شود، اما راننده گفته بود که بعداً این مشکل را برطرف خواهد کرد.
* همیشه پای یک پژو 405 در میان است
سردار مهماندار رئیس پلیس کشور پیش از این و در تشریح این حادثه گفته بود : «در اتوبان قم – تهران یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که در مسیر اصفهان به تهران در حال حرکت بود 28 کیلومتر بعد از قم به علت ترکیدگی لاستیک از مسیر منحرف و به گاردریل ها برخورد که در ادامه گاردریل شکسته و اتوبوس اسکانیا وارد لاین مقابل شد در همین هنگام با یک دستگاه سواری هوندا برخورد و در ادامه به یک دستگاه پژو 405 که میان گاردریل ها گیر افتاده بود برخورد کرد که در پی وقوع این برخورد سواری 405 دچار حریق شد اما خوشبختانه هیچ گونه صدمه ای به سرنشینان سواری 405 و هوندا نرسیده است.»
*برگزاری نخستین جلسه کارگروههای بررسی تصادف جاده تهران – قم، امروز
کیومرث فروتنی مدیرکل ماشین سازی و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت به فارس گفت: صبح روز گذشته با کارشناسان استاندارد، فنی، پلیس و … در محل تصادف دو اتوبوس حاضر شده و موضوع را مورد بررسی قرار دادیم. وی با بیان اینکه کارگروههای مختلفی برای بررسی موضع تشکیل شده است، افزود: امروز قرار است اولین جلسه را داشته باشیم، طبیعتا باید چندین نشست و بررسی انجام شود تا به یک جمع بندی برسیم.
* استاندارد وارد موضوع شد
نظام الدین برزگری رئیس سازمان ملی استاندارد در گفتوگو با فارس و در پاسخ به این سوال که سانحه برخورد دو اتوبوس اسکانیا به دلیل مشکلاتی چون نزدیکی سیستم برق و سوخت این اتوبوسها و یا غیر استاندارد بودن لاستیکها بوده ، آیا استاندارد در این ماجرا وارد شده است، گفت: بله استاندارد وارد موضوع شده است. کارگروههایی تشکیل شده است و در حال بررسی موضوع هستند، اما در حال حاضر نمی توانم هیچ گونه اظهار نظری در این رابطه داشته باشم.
وی تصریح کرد: در تمام دستگاههای دخیل و مرتبط با مسئله اعم از وزارت راه، شرکت تولید کننده اتوبوس، وزارت صنعت، پلیس، استاندارد و … کارگروه هایی تشکیل شده است که مسئله را بررسی میکنند و نتیجه را به اطلاع عموم خواهند رساند.
* نماینده اسکانیای سوئد به ایران فراخوانده شد
احمد نعمتبخش رئیس انجمن خودروسازان در گفتوگو با فارس، درخصوص حادثه برخورد دو اتوبوس در اتوبان قم اظهارداشت: اصولاً وقتی اتفاقی میافتد و سوانحی از این دست رخ میدهد، به صورت مستقیم اعلام نمیکنند مقصر چه کسی است، بلکه بررسیهای کارشناسی صورت گرفته و در نهایت با جمعبندی اعلام نظر نهایی صورت میگیرد، اما متاسفانه در این حادثه و بدون بررسی کارشناسی 50 درصد تولید کننده را مقصر میدانند که این کار صحیح نیست.
رئیس انجمن خودروسازان گفت: از اسکانیای سوئد خواسته شده است تا نماینده خودش را بفرستد و در این خصوص بررسیهای لازم صورت گیرد.
* لاستیک اسکانیا به استاندارد ارسال شد
نعمت بخش گفت: در ادامه بررسیهای دلیل اصلی سانحه دو اتوبوس اسکانیا، لاستیک خودرو را برای بررسی کارشناسی به موسسه استاندارد دادهاند.جلساتی با حضور 3 وزیر راه و شهرسازیف صنعت،معدن و تجارت و وزیر کشور در حال برگزاری است، همچنین در وزارت صنعت نیز زیرکمیتهای تشکیل شده است که گزارشات بررسی سانحه به آقای نعمتزاده اعلام میشود.
نعمتبخش گفت: شرکت بازرسی مستقلی انتخاب شده است تا بررسی لازم را در این خصوص انجام دهد.در بررسی دلایل سانحه میتوان به عواملی مثل خوابآلودگی راننده، ترکیدگی تایر، عوامل جادهای و سایر عوامل خطای انسانی اشاره کرد.
رئیس انجمن خودروسازان گفت: براساس گزارش ناجا و در کمیته ناوگان که گزارش آن برای سال 86منتشر شده بود نقس نقص فنی در تصادفات ناوگان جادهای 1?3 درصد بوده است البته ما از پلیس خواستهایم تا عمر خودرو را هم لحاظ کنند چون ممکن است حتی این آمار کم هم مربوط به خودروهای فرسوده باشد.
* سیستم برق و سوخت اسکانیا زیر صندلی راننده است
محمدحسن شجاعیفرد رئیس دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت در خصوص حادثه رخ داده به فارس گفت: چنین حوادثی برای اسکانیا مسبوق به سابقه است. واقعیت مطلب این است که سیستم برق و سیستم سوخت اسکانیا زیر صندلی راننده است یعنی اگر اتفاقی بیفتد ممکن است منجر به آتشسوزی اسکانیا شود اما در اتوبوسهای دیگر سیستم برق و سیستم سوخت در وسط و یا انتهای اتوبوس قرار دارد لذا نوعاً ممکن است چنین مشکلی پیش آید.
وی افزود: من از زبان کسی که این حادثه را دیده و رئیس دانشکده هم است و فرد تحصیلکردهای به حساب میآید نقل میکنم که لاستیک سمت چپ اتوبوس ترکیده از روی گاردریل پریده و به آن سوی اتوبان کشیده شده است و به اتوبوس دیگری برخورد کرده اما این به آن معنا نیست که نباید همه به خاطر آتشسوزی فوت کرده باشند آنچه مسلم است این است که نباید انفجار در همان لحظه رخ میداد چرا که حتی اگر قرار باشد به دلیل نقص فنی اسکانیا انفجار صورت گیرد باید زمان بیشتری میبرد لذا ممکن است باک یا چیز دیگری نزدیک این انفجار قرار گرفته باشد.
شجاعیفرد گفت: اینگونه که برای نقل شده است به محض ترکیدن لاستیک اتوبوس مثل موشکی به آن سوی اتوبان رفته و با اتوبوس دیگری برخورد کرده است.
* انفجار اسکانیا در چند ثانیه عجیب است
وی افزود: سیستم سوخترسانی اسکانیا یک لوله است و نمیتواند انفجاری در این حد صورت گیرد چرا که سوخت اتوبوس گازوئیل است و گازوئیل منجر به انفجار نمیشود مگر اینکه اشتعالی صورت بگیرد تا گازوئیل بسوزد و حتی میتوان گفت سیستم سوخترسانی اتوبوس قدرت سوزاندن کل اتوبوس را ندارد اما ممکن است باک آنقدر داغ شود و مشتعل شود اما ظاهراً آنقدر زمان طول نکشیده و همه چیز در چند ثانیه رخ داده است.
رئیس پژوهشکده مهندسی خودروی دانشگاه علم و صنعت گفت: متأسفانه بخش خودروسازی ما دقت لازم را ندارند و حتی اتوبوسهای وارداتی هم در استانداردها دقت نمیکنند چرا که ستونهای بدنه این اتوبوسها بسیار ضعیف است و به همین دلیل است که پس از برخورد به این شکل در میآیند و من معتقدم اگر این خودروها تستهای ایمنی لازم را پاس کرده بودند این اتفاق نمیافتاد.
وی افزود: این اتوبوسها ظرفیت سرعت 120 کیلومتر در ساعت را ندارند و به همین دلیل است که این بلاها به سرشان میآید.
* اشکال از بدنه اسکانیا بوده است
وی با عجیب خواندن این حادثه گفت: فقط در حالتی که اتوبوس به دره یا رودخانه سقوط کند ممکن است 40 تا 50 کشته داشته باشد چرا که حتی در برخورد دو خودروی سواری که سوخت بنزین هم دارد نمیتوان شاهد چنین آتشسوزی شد.
شجاعیفرد گفت: به عقیده من اشکال از بدنه خودرو بوده است چرا که بدنه باید به نحوی ساخته شود که به اعضا و سرنشینان صدمه وارد نشود و حتی معتقدم اگر قرار بود باک اسکانیا داغ هم شده و منجر به انفجار شود، باید 20 دقیقه زمان میبرد اما ظاهراً در چند ثانیه این حادثه رخ داده است.
منبع:دنیای خودرو
به گزارش دنیای خودرو به نقل از مهر، این شرکت بزرگ بخش اعظم قطعات ABS مورد استفاده در خطوط تولید شرکتهای خودروسازی را تامین میکند، با این حال وجود نقص فنی و کیفیت پایین در تولید این ABS ها مشکلات زیادی را برای خریداران این خودروهای داخلی ایجاد کرده است.
شرکت مذبور ABS ها را با مارک “M” از یکی از کشورهای آسیایی وارد و در اختیار خودروسازان قرار میدهد، این در حالی است که کیفیت این قطعات از نمونههای اصلی که به خودروسازان ارائه شده، پایینتر بوده و منجر به نقص در عملکرد سیستم ترمز خودروهای تولیدی شده است.
بنا بر گزارشهای رسمی، در برخی از سوانح رخ داده در این زمینه، در گزارشهای مراجع رسمی از جمله کارشناسان دادگستری و پلیس راهنمایی و رانندگی به عمل نکردن سیستم ترمز خودرو به دلیل نقص در سیستم ترمز ABS با این نوع مارک اشاره شده است.
نقص در عملکرد سیستم ABS ترمزهای خودرو که از سوی این شرکت بزرگ تامین میشود، در حالی است که با توجه به حجم بالای قراردادهای این شرکت با خودروسازان داخلی برای تامین سیستم ABS، سالانه میلیاردها تومان سود اضافی از ناحیه تامین قطعات نصیب این شرکت میشود.
هماکنون در رابطه با مشکلات و سوانح ایجاد شده در خودروهای تولیدی با ABS های با این نوع مارک شکایتهای مختلفی به مراجع قضایی ارائه شده و در حال رسیدگی است.
با توجه به گزارشهای رسمی کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی و دادگستری، سازمانهای نظارتی به ویژه سازمان ملی استاندارد ایران باید در راستای حفظ امنیت مالی و جانی مصرفکنندگان خودروهای داخلی، در زمینه جمعآوری ABS های بیکیفیت از بازار اقدام کنند.
منبع:دنیای خودرو
دوستان فقط و فقط با یک ثبت نام ساده 5 هزار تومان هدیه بگیرید و به ازای بازدید سایت و یا وبلاگ خود پورسانت دریافت کنید!!!!!!!
***.برای ثبت نام از لینک زیر اقدام فرمایید***
http://persianhit.ir/?section=user&action=register&t=pub&fer=26871
گزارش پدال از مسابقه? درگ ناتمام 22 شهریور 92
ازدحام جمعیت، تماشاگر نماها، بیحوصلگی به خاطر گرمای هوا، کمبود نیروی اجرایی و تغییر محل برگزاری مسابقه بعلاوه? دهها عامل دیگر سبب شد درگ 22 شهریور ناتمام بماند.
بوستان ولایت میزبان اولین مسابقه? درگ سال 92 بود. مسئولین برگزاری مسابقه تصمیم گرفته بودند تا از فضای بخش دیگری از بوستان برای برگزاری مسابقه استفاده کنند. بازار شایعه در مورد حضور لامبورگینی آونتادور و فراری کالیفرنیا داغ بود و با توجه به تنوع خودروهای شرکت کننده به نظر میآمد که مسابقه? جذابی در پیش باشد. همه? شرکت کنندگان پس از وقفه ای نسبتاً طولانی منتظر بودند تا در مسیری 400 متری به رقابت بپردازند و تا حوالی ساعت 10 صبح همه چیز روال طبیعی خودش را طی میکرد.
پس از مستقر شدن خودروها زمان بلیط فروشی فرا رسیده بود اما جرقه? اتفاقات در همین جا زده شد. شاید بتوان یکی از دلایل اتفاقات امروز را در تغییر محل برگزاری مسابقه دانست. قرار داشتن محل توقف خودروهای مسابقه در کنار درب ورودی و تمایل تماشاگران برای حضور در این قسمت برای عکس برداری سبب شد تا تمام نیروی کادر اجرایی برای کنترل تماشاگران گرفته شود اما علیرغم تمام این کنترلها باز هم بودند افرادی که به اخطارهای کادر اجرایی بی توجهی میکردند. نکته? دوم عدم وجود مکانی مناسب برای فروش بلیط بود. بطوری که ازدحام تماشاگران در جلوی درب ورودی، بیحوصلگی به خاطر تحمل شرایط سخت و سرانجام سرازیر شدن خیل عظیم آنها به داخل بدون کنترل و خرید بلیط نشانه ای از لغو شدن مسابقه را با خود به همراه داشت. به هر ترتیبی که بود مسئولین مسابقه شرایط را تا حدودی برای برگزاری مسابقه فراهم کردند و تماشاگران با قرار گرفتن در جایگاهشان به استقبال دور اول مسابقه رفتند.
مانند دوره های گذشته مسابقه با کلاس ریس استریت استارت خورد. مهمترین رقابت این کلاس بین خودروی پراید و خودروی گلف بود که در رقابت تنگاتنگی که با هم داشتند توانستند به ترتیب زمانهای 14.51 ثانیه و 15.28 ثانیه را به نام خود ثبت کنند. مهمترین اتفاقاتی که در حین برگزاری این کلاس اتفاق افتاد ورود فراری کالیفرنیا به محل برگزاری مسابقه بود که با تشویق جمعیت همراه بود.
پس از کلاس ریس استریت نوبت به کلاس سوپر جی تی رسید جایی که نبرد اصلی میان خودروهای ب ام و تقویت شده و پورشه های پانامرا بود. در دور اول رقابت در این کلاس مهمترین مسابقه میان پورشه پانامرا و ب ام و بود که به ترتیب زمانهای 12.38 و 12.76 ثانیه را ثبت کردند. اما برخلاف انتظار فراری کالیفرنیا در دور اول کلاس سوپر جی تی حاضر نشد. اما حضور گسترده? تماشاگران، پریدن بعضی از آنها از روی حفاظ دور پارک و ورود به پیست، حضور برخی از افراد در محل انتظار خودروهای مسابقه و مزاحمت برای شرکت کنندگان شرایط ادامه را سختتر کرد.
پس از این کلاس نوبت به کلاس 6 و 8 سیلندر اتمسفریک رسید اما حضور افراد متفرقه در خط استارت موجب شد صحنه های نامناسبی را شاهد باشیم و پس از درگیری فیزیکی و ملتهب شدن جو، مسابقه از سوی مسئولین برگزاری کنسل شود.
ناتمام ماندن مسابقه دلایل متعددی داشت اما انتظار میرفت تا تماشاگران هم با صبوری خود مسئولین را یاری کنند تا این اتفاقات رخ ندهد. امیدواریم شرایطی پیش نیاید که دیگر حسرت برگزاری مسابقات این چنینی را در کشور بخوریم. اما از مسئولین شهرداری و فدراسیون خواهشمندیم تا با تدارک محلی مناسب برای برگزاری مسابقه باعث شوند تا علاقمندان و مسئولین برگزاری در فضایی مناسب از مسابقه لذت ببرند.
منبع:پدال
.: Weblog Themes By Pichak :.